16.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii vor sa-l bata pe Badaluta!

Suporterii vor sa-l bata pe Badaluta!

Dupa ce vineri seara a fost prins la furat in Italia, fundasul aflat in probe la Universiatea, Lucian Badaluta, a iesit simbata dimineata din arest la insistentele antrenorului italan Nicolo Napoli. Pedeapsa jucatorului a fost o amenda de 200 de euro din partea autoritatilor italiene, dar si o interdictie pe pasaport pentru cinci ani.

Dupa ce a fost adus de carabinieri la hotel, Badaluta s-a inchis in camera, evitind orice contact cu ceilalti coechipieri, iar ieri- dimineata a fost dus la gara si trimis in Romania. Ajuns in tara, Badaluta va trebui sa dea intii ochii cu oficialii Universitatii, intilnirea cu acestia anuntindu-se una destul de nefavorabila pentru jucator, iar apoi va continua drumul spre orasul unde isi are domiciliul, Resita.

De fapt, acesta are promisa o bataie zdravana si de la suporterii craioveni, liderii galeriei declarind ca nu-i va fi deloc bine: „Vom avea grija de el, nu ne va scapa. Il vom bate, nu pentru ca a furat, ci pentru ca a comis acest gest in hainele Universitatii. Cine este el sa batjocoreasca numele echipei? Nu o sa-l asteptam la gara pentru a-i aplica corectia, pentru ca nu merita prea multa atentie, dar ne vom intilni pina la urma cu el“.

Asa ca, olteni, daca mai vreti sa furati, sa va imbracati in alb-rosu, in nici un caz in alb-albastru!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS