21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu cred ca Schumacher va cistiga al saptelea titlu mondial“

„Nu cred ca Schumacher va cistiga al saptelea titlu mondial“

Pilotul australian de Formula 1 Mark Webber (Jaguar) a declarat ca nu crede ca germanul Michael Schumacher va putea cistiga al saptelea titlu mondial din cariera. „Ar fi uluitor sa detina sapte titluri, dar cred ca, in acest sezon, titlul mondial va reveni unui pilot mai tinar, de exemplu Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes) sau unui pilot de la o echipa care foloseste pneuri Michelin“, a afirmat australianul.

Cu toate acestea, Mark Webber, care este un admirator al pilotului scuderiei Ferrari, a adaugat ca Schumacher nu trebuie subestimat. „Schumacher este atit de consecvent, detine totul sub control. Michael este cel care a cistigat titlul mondial anul trecut si nu echipa Ferrari“, a mai spus Webber.

Referitor la pilotul Kimi Raikkonen, Webber a apreciat ca acesta este mai rapid decit columbianul Juan Pablo Montoya (Williams BMW). „Sunt firi distincte, sint foarte rapizi, dar mai au foarte mult pina sa ajunga la nivelul lui Michael“, a comentat pilotul australian.

In alta ordine de idei, Mark Webber a infirmat zvonurile potrivit carora ar putea ajunge la Williams BMW, in locul lui Montoya. „Aceste zvonuri nu vor inceta decit atunci cind va veni altcineva in locul lui, dar in ceea ce ma priveste voi ramine la Jaguar“, a precizat Webber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS