14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLindsay Davenport a ramas principala favorita

Lindsay Davenport a ramas principala favorita

Jucatoarea americana Lindsay Davenport, numarul 2 pe lista capilor de serie, s-a calificat in semifinalele turneului international feminin de tenis de la Tokyo, Toray Pan Pacific Open, dotat cu premii in valoare de 1,3 milioane de dolari. Davenport a depasit-o in doua seturi, 6-2, 6-2, pe slovaca Daniela Hantuchova, ieri, in cadrul sferturile de finala.

Intr-o alta partida din sferturi, Jelena Dokic (Serbia-Muntenegru), a saptea pe lista favoritelor, s-a impus cu 6-1, 6-1 in fata rusoaicei Tatiana Panova, calificindu-se in penultimul act al competitiei.

In celalalt joc, Magdalena Maleeva (Bulgaria) a invins-o pe Ai Sugiyama (Japonia) in doua seturi identice, 6-1, 6-1, in timp ce Chanda Rubin (SUA) s-a calificat in semifinale fara a juca, pentru ca favorita numarul unu a competitiei, Venus Williams (SUA), a declarat forfait.

In semifinale se vor disputa jocurile: Chanda Rubin – Magdalena Maleeva si Lindsay Da-

venport – Jelena Dokic. Dupa retragerea lui Venus Williams, americana Lindsay Davenport a ramas principala favorita la cistigarea turneului.

La dublu, in turul II al competitiei, s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Lindsay Davenport / Corina Morariu (SUA) – Liezel Huber (Africa de Sud) / Ai Sugiyama (Japonia) 6-4, 6-2; Martina Navratilova / Lisa Raymond (SUA) – Rita Grande (Italia) / Janet Lee (Taiwan) 6-2, 7-6 (4); Cara Black (Zimbabwe) / Rennae Stubbs (Australia) – Maria Vento-Kabchi (Venezuela) / Angelique Widjaja (Indonezia) 2-6, 6-2, 6-2.

Venus Williams s-a accidentat

Jucatoarea americana Venus Williams, numarul unu pe lista favoritelor, a declarat forfait pentru sferturile de finala ale turneului international feminin de tenis de la Tokyo, faza a competitiei in care urma sa o intilneasca pe compatrioata sa Chanda Rubin, au anuntat responsabilii turneului. Fosta numarul unu mondial, actualmente ocupanta locului 14 in ierarhia mondiala, a luat aceasta decizie ca urmare a unei accidentari la un picior.

Dupa Openul Australiei, unde a fost eliminata in 16-imile de finala de catre compatrioata sa Lisa Raymond, Venus Williams a participat la Tokyo la al doilea sau turneu de la finala pierduta la Wimbledon, anul trecut, in fata sorei sale, Serena, pentru ca o accidentare abdominala a tinut-o departe de terenurile de tenis in ultimele sase luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS