13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Patrascu a marcat

Doar Patrascu a marcat

Formatiile din campionatul italian la care sint angrenati jucatori romani au disputat, in aceste zile, citeva partide de verificare. La Piacenza, mijlocasul Bogdan Patrascu a marcat un gol in partida amicala pe care echipa sa a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 11-0 (4-0), in fata formatiei de amatori Travese. Fostul jucator al Sportului, care a fost introdus, la pauza, in locul lui D’Anna, a inscris in minutul 65. Celelalte goluri ale gazdelor au fost marcate de Colombo ’15, ’16, Beghetto ’25 (p), ’35, Minopoli ’50, Tarana ’55, Cacia ’80, ’82, ’86 si Sozzi ’89.

US Palermo, cu fundasul Valentin Nastase pe banca de rezerve, a invins acasa, cu scorul de 10-0, formatia de tineret a clubului. Nastase a fost introdus, la pauza, in locul lui Biava. Golurile invingatorilor au fost marcate de Mutarelli (3), Toni (2), Vasari, Soligo, Pepe, E. Filippini si Gasbarroni.

In fine, mijlocasul Ianis Zicu a fost rezerva in partida pe care echipa sa, AC Parma, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), in fata formatiei de amatori, Bagnolese. Zicu a fost introdus pe teren, la pauza, in locul lui Marchionni. Golurile invingatorilor au fost marcate de Gibbs, in minutele 48 si 83.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS