10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFederer: „Nu sint obosit si nu sint ingrijorat de rezultatul final“

Federer: „Nu sint obosit si nu sint ingrijorat de rezultatul final“

Principalii componenti ai echipei de Cupa Davis a Elvetiei s-au declarat multumiti de starea terenului de la Sala „Ioan Kunst-Ghermanescu“, din Capitala. Liderul mondial al clasamentului ATP, Roger Federer, a afirmat ca nu si-a revenit complet dupa oboseala acumulata la Australian Open, dar ca are timp pentru acest lucru: „Terenul e foarte bun, sala se prezinta in conditii bune. Nu sint obosit pentru acest meci si, in concluzie, nu sint ingrijorat de rezultatul final“.

Capitanul echipei Elvetiei, Marc Rosset, care s-a aratat si el multumit de suprafata de joc, care „convine ambelor echipe“, a spus, la rindul sau: „Este un mare avantaj sa ai in echipa un jucator de talia lui Federer“.

Tenismanul Roger Federer a mai mentionat ca ii cunoaste pe Andrei Pavel, pe care l-a vazut jucind de curind, dar si pe Gabriel Trifu si Victor Hanescu, cu toate ca pe ultimul nu l-a vazut decit la televizor. Intrebat daca se teme de Pavel, care l-a invins pe zgura, numarul 1 in clasamentul ATP a spus ca acest lucru s-a intimplat cu mult timp in urma. Federer nu a uitat sa precizeze ca a fost incintat de vaca primita drept cadou, anul trecut, dupa turneul de la Wimbledon si a spus ca, deocamdata, nu a primit nimic dupa victoria de la Merlbourne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS