16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Zofei, ia jaloanele de pe teren!“

„Zofei, ia jaloanele de pe teren!“

Lotul B al Universitatii a invins ieri, pe stadionul „Tineretului“, cu scorul de 5-2, divizionara C Electro. Golurile au fost marcate de V. Stancu, Oprea (2) si Otvos (2), respectiv Sandu si Lusca.

Gigi Ciurea a trimis pe teren formatia: Tatar – Suciu, Cojocaru, Lazarovici, V. Stancu – Otvos, A. Roman, Vladut, N. Popescu – Oprea, Iordache. Dupa pauza au mai intrat: Vulpescu, Bucur, Pistol.

De partea cealalta, Marian Bicu a folosit echipa: Sosa – Radut, S. Ionescu, Florea, Stanciulescu – Dumitrica, Ticlea, R. Nicu, C. Roman – Dumitrascu, Sandu. In partea a doua a partidei au mai jucat: Giju, Neamtu, Barbarasa, B. Nicolae, Lusca, Craciun, L. Marin, Fugaru. Meciul a fost la discretia elevilor lui Ciurea, diferenta de scor putind fi mult mai mare. S-a remarcat Otvos, care ar fi putut sa fie in Italia, cu Universiatea. Din pacate pentru el, trebuie sa alerge prin noroaie in timp ce alti jucatori s-au dus la Norcia doar ca excursionisti sau ca „rupatori“ de fotbalisti. De la Electro trebuie apreciata evolutia lui Sandu, care, de fapt, este jucator legitimat tot la Universitatea.

La un moment dat, observind diferenta valorica dintre echipe, un spectator i-a strigat lui Fane Zofei, presedintele divizionarei C, dar si angajat al Universitatii: „Nea Fane, ia jaloanele de pe teren!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS