17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei alb-albastri printre tricolori

Trei alb-albastri printre tricolori

In perioada 10-22 februarie, o selectionata a Romaniei va participa la un turneu de pregatire si jocuri in Cipru, competitie la care vor mai fi prezente selectionate din Armenia, Belarus, Cipru, Georgia, Kazahstan, Letonia si Ungaria.

Primul meci al „tricolorilor“ este programat pe 18 februarie, la Larnaca, in compania nationalei Georgiei, celelalte partide din prima zi a turneului fiind Cipru – Belarus, Letonia – Kazahstan si Ungaria – Armenia. A doua zi, in functie de rezultat, Romania va juca fie cu invingatoarea fie cu invinsa din meciul Cipru – Belarus. Lotul reprezentativei noastre va fi cazat la hotelul Miramar, din Limassol.

Pentru acest turneu, selectionerul Anghel Iordanescu a convocat doua rinduri de jucatori, „stranierii“, numai pentru meciul cu Georgia, si fotbalistii din campionatul intern, pentru intreaga competitie. Jucatorii veniti de „afara“ sint Stelea, Stoican, Contra, Tamas, Chivu, Rat, Ovidiu Petre, Pancu, Tararache, Mitea, Cernat, Bratu, Ganea si Mutu, acestora alaturindu-li-se Dolha, Curca – Mihut, Iencsi, Radoi, Rada, Ghionea, Stancu – Fl. Dumitru, Plesan, Soava, Dica, D.Munteanu, Fl. Petre, Cristea, Coman – Daniel Nicolae, Marica, Danciulescu si Tibor Moldovan.

Nu au fost convocati, dintre „straini“, Lobont, Alin Stoica, Sinmartean (accidentati), Marius Niculae (revenit pe gazon doar de o etapa), Filipescu, Zicu, Adi Ilie, Cl. Raducanu, Codrea (pentru a li se oferi posibilitatea de a se integra la noile lor echipe de club).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS