10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIncepe nebunia meciurilor amicale

Incepe nebunia meciurilor amicale

FC Craiova si-a incheiat ieri stagiul centralizat de pregatire de la Baile Govora (21 ianuarie – 4 februarie), lotul oltenilor revenind in Banie. Dupa un respiro de doua zile, de simbata vor fi continuate pregatirile in Craiova, iar marti este programat primul amical (FC Craiova – Pandurii Tirgu Jiu), din cele noua dorite de tehnicienii echipei pentru luna aceasta. Eugen Neagoe, antrenorul principal al echipei, a caracterizat astfel perioada de 14 zile de la Govora: „A fost un cantonament util, o perioada de pregatire normala. Daca a fost dificila? E normal sa fie greu pentru jucatori, efortul a fost destul de mare. Sa speram ca a fost benefica si ne va ajuta in retur. De fapt, dupa cum decurg lucrurile acum, cred intr-o schimbare in bine a Extensivului, pardon, FC Craiova. N-au fost probleme deosebite de sanatate, ci inerente intr-o asemenea perioada. Doar pe Totoroata il supara genunchiul de vreo doua zile, dar nu este ceva grav. Mitrita a fost invoit o zi pentru o problema personala, dar a revenit la echipa astazi (ieri – n.r.) si a jucat in amicalul de la Dragasani“.

Reamintim, noutatile care au efectuat pregatirea de la Govora sint: Cristescu, Mitrita, Scarlat, Stefanescu, Corneanu, Vodita, Frimu. La antrenamentul de simbata, va fi prezent si portarul Chilom.

Chestionat asupra acestor noutati, „Geana“ a punctat: „E destul de devreme sa facem caracterizari sau, ma rog, aprecieri asupra acestora. N-ar fi relevant in acest moment, mai ales ca in perioada de la Govora din cele trei meciuri de verificare disputate, doua partide s-au desfasurat pe terenuri aproape impracticabile. Luna aceasta ne-am propus sa disputam multe meciuri amicale, asa ca avem timp de facut si aprecieri“.

Presedintele executiv al gruparii din Parcul „Romanescu“, Jean Nitulescu, a spus: „Sint convins ca perioada de la Govora a fost utila. Urmeaza acum meciurile de verificare. Am stabilit deja primele partide: cu Pandurii Tirgu Jiu (marti, ora 11.00, dar inca nu stim pe ce stadion – Facai, Constructorul sau Podari), apoi joi, ora 11.00, la Caracal, cu divizionara C Progresul. Urmatoarele doua sint programate pe 14 februarie (probabil cu Slatina) si pe 17 februarie (cu Minerul Mehedinti, echipa antrenata de Florin Cioroianu). Tresor? Nu mai stiu nimic despre el.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS