22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, cu gindul la play-out

Craiovenii, cu gindul la play-out

Universitatea Petrolul Craiova a plecat ieri – dimineata spre Sighisoara, unde astazi debuteaza cel de-al patrulea turneu al Ligii Nationele de handbal masculin. Competitia se va desfasura pe durata a trei zile, oltenii urmind sa sustina cite un meci pe zi.

Elevii lui Dobeanu vor avea insa parte de trei adversari extrem de dificili, practic unele dintre cele mai bune echipe din Liga, fiind greu de crezut ca ei vor putea reusi vreun rezultat pozitiv. Craiovenii vor juca astazi cu Uztel Ploiesti (meci ce va fi transmis in direct de postul TV Sport, de la ora 19.00), miine cu HCM Constanta, iar simbata cu Steaua Bucuresti.

De altfel, gindul craiovenilor este la jocurile de baraj, din cadrul grupei valorice B, pentru mentinerea in prima liga, care vor urma dupa acest turneu, rezultatele din aceste zile contind mai putin. „Importante vor fi meciurile viitoare din play-out. Acum vom urmari doar o cit mai buna omogenizare a lotului, stiut fiind faptul ca nu am avut prea multe amicale in perioada de pregatire “, a precizat tehnicianul Universitatii, Sebastian Dobeanu.

Delegatia olteana numara 14 jucatori, doar Mihai Galea, ultima achizitie a Universitatii, care a evoluat in liga secunda italiana, fiind lasat acasa. Lipseste si Iulian Ruseanu, interul dreapta venit de la Iasi, care, desi s-a pregatit cu echipa din Banie, a preferat formatia Romvag Caracal. Chiar daca sint usor accidentati, Bucur si Purcarea au facut si ei deplasarea la Sighisoara.

In clasament, dupa zece etape, conduce Fibrexnylon Savinesti, cu 20 de puncte, urmata de Dinamo Romconstruct – 18, Steaua si Utzel Ploiesti, cu cite 16, si HCM Constanta, cu 14 puncte. Universitatea se situeaza pe pozitia a 12-a, cu trei puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS