18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Articolul aparut este o rusine“

„Articolul aparut este o rusine“

Tehnicianul Mircea Rednic a dezmintit informatiile aparute in cotidianul belgian La Meuse, potrivit carora ar fi spus despre patru jucatori de la Rapid ca nu si-au aparat corect sansele in meciul retur cu Anderlecht, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. „Articolul aparut este o rusine. Nu are nici o legatura cu realitatea. Daca as fi simtit ceva, as fi spus atunci, era si interesul meu sa ma apar, pentru ca am ratat calificarea“, a declarat Rednic, care a adaugat ca a primit deja scuze din partea cotidianului belgian.

Potrivit unui articol publicat pe 5 ianuarie in La Meuse si preluat de cotidianul Pro Sport, actualul antrenor al echipei Al Nassr i-ar fi declarat jurnalistului Christian Rapiller ca patru dintre jucatorii sai au jucat mai slab in repriza a doua a meciului, pentru a-l indeparta de la echipa. „Cred ca astazi inteleg mai bine scenariul. Era 0-2 la pauza, nimeni nu mai credea in Anderlecht, iar noi aveam cea mai buna aparare din campionat. Eram sigur ca dau lovitura, dar portarul, doi fundasi si Bratu erau jucatorii lui Becali. Au ridicat piciorul de pe acceleratie…“, este declaratia atribuita lui Rednic in cotidianul La Meuse.

Iencsi l-a catalogat

ca iresponsabil

In urma acelui joc, Rapid a pierdut calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce, in final, a fost invinsa de Anderlecht cu scorul de 3-2, in meciul disputat pe 6 august 2003. In tur, scorul fusese egal, 0-0.

Referitor la acuzele aparute in respectivul cotidian belgian, patronul Rapidului, George Copos, a afirmat ca nu crede ca tehnicianul Mircea Rednic ar fi facut astfel de declaratii, in timp ce jucatorul rapidist Adrian Iencsi l-a calificat pe fostul sau antrenor drept „un iresponsabil“. La rindul sau, actualul presedinte al giulestenilor, Ioan Becali, si-a exprimat indoiala privind veridicitatea informatiilor din cotidianul belgian, precizind ca jurnalistul Christian Rapiller nu a putut proba presupusa discutie cu Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS