14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa cistig titlul de cel mai bun jucator din lume“

„Vreau sa cistig titlul de cel mai bun jucator din lume“

Internationalul englez al echipei spaniole Real Madrid, David Beckham, si-a anuntat la inceputul acestei saptamini obiectivele sale, atit in plan personal, cit si cele pe care le are cu formatia campioana din Primera Division, informeaza cotidianul Marca. Capitanul reprezentativei Albionului vrea sa cistige titlul de „cel mai bun jucator din lume“. Intr-o declaratie acordata postului spaniol de radio Cope, David Beckham a spus ca obiectivele sale sint cistigarea a cit mai multor titluri cu Real Madrid si un titlu important cu echipa Angliei, iar, in plan individual, sa cucereasca titlul de cel mai bun jucator din lume, pe care l-a ratat in doua rinduri, ocupind numai locul al doilea.

„Zidane este cel mai bun din lume“

Despre actuala sa echipa, la care a ajuns vara trecuta, dupa un transfer de la campioana din Premier League, Manchester United, Beckham a spus ca „este logic sa fie considerata cea mai buna din lume, pentru ca ii are in lot pe Ronaldo, Zidane, Figo, Raul si Casillas, alaturi de multi altii“. „Cred ca acest lucru spune tot. Real Madrid are o pozitie importanta in intreaga lume, nu numai echipa, ci si clubul“, a adaugat starul englez.

Beckham a vorbit si despre coechipierii sai, internationalul francez Zinedine Zidane si brazilianul Ronaldo. „Zidane este cel mai bun jucator din lume. Cu el ma inteleg bine, iar el ma intelege si mai bine, pentru ca este un fotbalist care poate schimba in orice moment soarta unui meci. Ronaldo este si el la fel de special, pentru ca de fiecare data cind atinge mingea, stie ca poate sa inscrie un gol“, a spus britanicul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS