15.6 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrei jocuri in Banie

Trei jocuri in Banie

Majoritatea formatiilor craiovene care se pregatesc pentru returul campionatelor in care sint angrenate au programate astazi jocuri de verificare.

Divizionara B din Parcul „Romanescu“, FC Craiova, isi incheie astazi stagiul de pregatire efectuat la Govora. Oltenii vor parasi statiunea vilceana de dimineata, urmind ca, in drum spre casa, sa se opreasca la Dragasani, pentru un amical cu echipa locala din esalonul trei, Politehnica.

Gruparea din Valea Fetii, Armata, va sustine si ea astazi al doilea joc amical. Aflati in regim de cantonament, elevii lui Silviu Stanescu se vor deplasa la Facai, unde vor intilni, de la ora 11.00, divizionara D Gaz Metan Ghercesti.

Si componentii lui Electro vor face astazi cunostinta cu mingea, de la ora 11.00, pe stadionul „Tineretului“, tehnicianul Marian Bicu programind un joc-scoala in familie. „Am in momentul de fata nu doua, ci aproape trei echipe la dispozitie, asa ca putem sa jucam de voie intre noi“, a spus ieri principalul divizionarei C, care ii asteapta, pentru acest meci, si pe jucatorii din lotul B al Universitatii care urmeaza sa fie cedati la Electro. Si Stiinta CFR se pune astazi in miscare, insa divizionara C nu va sustine vreun amical, ci va parasi Bania, cu destinatia Calimanesti, unde elevii lui Jean Georgescu vor efectua un stagiu de pregatire de doua saptamini.

In fine, trecind la urmatorul esalon, liderul primei divizii doljene, Chimia, va disputa, tot de la ora 11.00, pe terenul de la Combinat, un nou test de verificare ce se anunta interesant, adversara elevilor lui Ilie Tilea fiind divizionara C, Prodchim Bals.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS