14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca s-ar intoarce, pentru mine s-ar implini un vis“

„Daca s-ar intoarce, pentru mine s-ar implini un vis“

Atacantul brazilian Adriano, transferat recent de la AC Parma la Internazionale Milano, a recunoscut ca isi doreste ca Ronaldo, conationalul sau de la Real Madrid, sa se intoarca la Inter, pentru a putea juca impreuna.

Mai mult decit atit, Adriano a recunoscut ca daca ar face cuplu de atac cu Ronaldo, un vis al sau se va implini. „Inca visez sa joc impreuna cu el. Daca ar vrea sa se intoarca la Inter, pentru mine s-ar implini un vis. Sa speram ca in viitor se va intoarce. Stiu ca lui i-ar placea, dar nu depinde numai de el“, a spus Adriano, care a marcat doua goluri in meciul pe care echipa sa l-a cistigat, duminica, cu scorul de 4-0, in fata formatiei Siena.

Fan al lui Inter

Jucatorul cariocas a reafirmat ca intotdeauna si-a dorit sa vina la Inter, in ciuda faptului ca atunci cind a fost nevoit sa plece de la Parma, din cauza problemelor financiare, era curtat si de alte echipe, printre care si Chelsea, unde ar fi refacut, alaturi de Mutu, cuplul de atac din sezonul trecut al gruparii parmegiane.

„Am avut oferte si de la alte echipe. Dar am tinut in mod deosebit sa imbrac tricoul lui Inter, clubul care a crezut in mine si care m-a luat de la Flamengo. Acum nu ma gindesc la nici un alt club. Vreau sa ajut pe Inter sa cistige si daca nu vom reusi in acest sezon, sint sigur ca vom mai avea si alte ocazii. Nu cred ca voi cistiga singur. Eu doar voi incerca sa ajut. Nu sint suta la suta in forma, dar fac progrese si trebuie sa ma linistesc si sa muncesc mult in timpul saptaminii“, a explicat Adriano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS