13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii au debutat cu o infringere

Alb-albastrii au debutat cu o infringere

U Craiova – FC Arges 1-2

• Au marcat: McBreen ’25 / V. Tanase ’45, ’73.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Rada, Iordache – Miclea, Bundea, Plesan, Preda – McBreen, Njock. Au mai jucat: Bolohan, Badaluta, Borbely, Ungureanu. Antrenor: N. Napoli.

Sustinind ca nu este interesat sa cistige Trofeul „Norcia Winter Cup“, antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, a programat si ieri-dimineata un antrenament, chiar daca, dupa-amiaza, Universitatea a jucat cu FC Arges. In partida cu pitestenii, alb-albastrii au evoluat bine doar in prima repriza. In mitanul secund, elevii lui Napoli au scazut ritmul, oboseala acumulata la antrenamentul de dimineata spunindu-si cuvintul.

Universitatea a deschis scorul prin McBreen, care a finalizat o actiune initiata de Bundea si continuata de Njock, insa V. Tanase a egalat cu citeva secunde inainte de pauza. In partea a doua a partidei, acelasi V. Tanase a reusit sa inscrie la capatul unei lungi perioade de dominare a argesenilor.

Urmatoarele trei partide pe care le va sustine Universitatea in cadrul turneului de la Norcia sint cu FC Oradea (5 februarie), cu Albania (10 februarie) si cu FC Piynick (13 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS