16.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNicolae Mitea a marcat pentru Ajax

Nicolae Mitea a marcat pentru Ajax

Jucatorul roman Nicolae Mitea si-a inscris numele pe lista marcatorilor in etapa a 19-a a campionatului de fotbal al Olandei, stabilind scorul final al meciului in care echipa sa, Ajax Amsterdam, s-a impus pe teren propriu cu 4-0 in fata formatiei Ado Haga. Mitea a punctat in minutul 78, dupa o cursa de 40 de metri incheiata cu un sut la coltul lung, celelalte goluri ale „lancierilor“ fiind inscrise de Nigel de Jong (‘6), Victor Sikora (’20) si Wesley Sneijder (’38). „Niki“ a fost rezerva si a intrat pe teren in minutul 65, in locul lui Sikora. In privinta celuilalt roman de la Ajax, portarul nationalei si titularul de baza al echipei olandeze, Bogdan Lobont, acesta nu a evoluat in partida de duminica, fiind accidentat.

Celelalte rezultate din etapa a 19-a: PSV Eindhoven – Vitesse Arnhem 3-0, RKC Waalwijk – Nijmegen1-2, Roda Kerkrade – Alkmaar 3-1, Feyenoord – Twente 3-2, Zwolle – Utrecht 1-1, Groningen – Volendam 0-1, Willem Tilburg – NAC Breda 1-1.

In clasament conduce Ajax cu 46 puncte din 18 meciuri, urmata de Eindhoven, 46 puncte din 19 meciuri, si Feyenoord, cu 37 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS