15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

D’ale lui Dinel

Nu stiu ce a vrut Staicu sa demonstreze cind le-a aratat suporterilor lista cu investitiile pe care le-a facut la Universitatea.

Pai, nimeni nu l-a obligat (sau l-o fi obligat?) sa preia clubul si, fiind patron, era logic sa suporte toate cheltuielile. Apoi, fara suparare, daca Gigi Becali si George Copos ar face acelasi lucru, listele lor ar fi mult mai bogate decit ale lui Staicu.

Oricum, pe suporteri nu i-a interesat cit de chinuit este buzunarul lui Staicu din cauza fotbalului, mai ales ca „goanga“ cu comunismul il „stoarce“ mai cu spor. Oamenii s-au dus sa-l intrebe de ce, daca tot se lauda ca este multimilionar in dolari, nu catadicseste sa-i cumpere lui Napoli atacantul dupa care italianul plinge de cind a venit.

Din ce am inteles, Staicu ar fi spus sa avem rabdare, ca se rezolva si problema cu inaintasul. Cu toate ca la fotbal aceste amanunte se trateaza altfel decit la „Muzeul comunismului“. Adica, daca la muzeu poti sa aduci oricind un obiect de valoare, un golgheter bun pentru Romania trebuie sa se acomodeze si el din timp cu echipa si cu antrenorul.

Fantomele

In aceasta iarna, Dinel a mai inventat ceva: o echipa care doar se antreneaza si nu are unde sa joace! Pentru ca Universitatea II este ca o fantoma din moment ce nu mai exista campionat de tineret, iar Electro nu poate fi transformata in satelit decit la vara. Practic, cei aproape 20 de jucatori aflati sub comanda cuplului Ciurea – Negrila vor fi rupti din circuitul oficial in aceasta primavara si asta din motive pe care doar Dinel le intelege.

Ca sa dam doar citeva exemple, Vulpescu, Lazarovici, A. Roman, N. Popescu, Bucur si Otvos sint fotbalisti tineri, unii cu calitati deosebite, care ar avea nevoie tocmai de meciuri oficiale la acest moment. In „incubatorul“ pe care li l-a pregatit Staicu, e greu de crezut ca jucatorii de la Universitatea II vor progresa. Ei figureaza acum ca fotbalisti doar pe hirtie. Mai mult ca sigur ca vor fi prinsi de Dinel in viitoarea lista cu cheltuielile pe care le-a facut la club…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS