16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarc Rosset este nemultumit de teren

Marc Rosset este nemultumit de teren

Capitanul echipei de Cupa Davis a Elvetiei, Marc Rosset, a spus simbata, la sosirea pe Aeroportul International Otopeni, ca suprafata de joc pe care se va disputa intilnirea cu Romania, din primul tur al Grupei Mondiale, va pune probleme ambelor formatii.

„Ne pregatim foarte serios pentru aceasta intilnire si de aceea am venit mai devreme, pentru a avea timp suficient sa ne acomodam. Suprafata de joc este ciudata, pentru ca in aceasta perioada a anului se joaca pe suprafete rapide. Adaptarea la zgura va fi dificila nu numai pentru echipa noastra, ci si pentru cea a Romaniei“, a spus Rosset.

Capitanul echipei Elvetiei considera ca jucatorii sai sint dezavantajati de faptul ca evolueaza in deplasare. „Avem sanse bune de calificare, dar faptul ca nu jucam pe teren propriu ne dezavantajeaza“, a adaugat Rosset.

Dintre componentii echipei de Cupa Davis a Elvetiei au sosit la Bucuresti Michel Kratochvil (numarul 132 in clasamentul ATP), Stanislas Wawrinka (nr. 166) si Yves Allegro (nr. 346). Cel mai bun tenisman elvetian, Roger Federer (nr. 1), este inca in Australia, unde unde a disputat ieri finala turneului Australian Open.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS