22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vorbe mari de la oameni mici!“

„Vorbe mari de la oameni mici!“

Suporterii razvratiti spun ca astazi se vor intilni cu Dinel Staicu

Anuntatul protest al suporterilor Universitatii si-a consumat ieri primul episod. „Ceea ce am facut astazi, nu este decit inceputul. Vom pune in fiecare zi alte bannere pina cind se va misca ceva. Vrem fotbalisti si performanta la Universitatea, nu sa ne tirim in mocirla. Campionatul primei noastre divizii e impartit in doua: primele trei locuri si restul. Acum, Universitatea este la restul si noua nu ne convine. Vrem sa fim pe podium! Ne-am saturat sa tot fim mintiti an de an“, a comentat liderul factiunii Sezione Ultra, Irinel Coanda. La protest au participat aproximativ 30 de suporteri din factiunile „Teste Mate“ si „Sezione Ultra“. Dupa ce s-au intilnit in jurul orei 14.00, la baza sportiva de la Vointa, fanii craioveni au scris doua bannere, iar in jurul orei 15.00 s-au deplasat intr-un mars al tacerii catre sediul clubului.

Ajunsi la destinatie, acestia au arborat cele doua bannere pe gardul Postei Centrale, situate vizavi de club. Fanii au scris pe bannere: „Vorbe mari de la oameni mici“, aluzie la numele presedintelui clubului, Adrian Mititelu, si „Performanta se face cu «valori»“. Suporterii au intimpinat probleme cu aranjarea bannerelor pe garduri, angajatii postei si un jandarm obligindu-i pe acestia sa le dea repede jos.

Fanii au stat la sediul clubului aproximativ o ora, timp in care nu au strigat nimic, considerind ca deocamdata tacerea este cea mai buna forma de protest. La plecare, cei 30 de suporteri au primit asigurarea patronului alb-albastrilor, Dinel Staicu, ca astazi, la ora 10.00, se va intilni cu ei, iar acestia i-au spus ca vor veni 200. Prezent alaturi de ceilalti fani, liderul galeriei Universitatii, Gabi „Blondu“, nu a luat parte la actiune, afirmind: „Deocamdata stau deoparte. Este decit inceputul si apartine celor doua factiuni, dar o sa vedeti cind voi veni si eu cu 300 de oameni de la Peluza Sud ce o sa iasa. Mai avem insa putina rabdare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS