15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta CFR s-a resemnat cu gindul retrogradarii

Stiinta CFR s-a resemnat cu gindul retrogradarii

Divizionara C Stiinta CFR pare ca s-a resemnat cu gindul ca va reveni din sezonul urmator in prima liga judeteana. Desi la inceputul pregatirilor pentru retur conducerea echipei anuntase ca se va produce o remaniere a lotului menita sa ajute echipa sa se mentina in esalonul trei, in prezent aceasta idee nu mai este de actualitate. „Obiectivul nostru este formarea unei echipe competitive care sa se poata descurca fara probleme in divizia D, pentru ca apoi sa putem promova din nou in C. Am afirmat ca dorim sa evitam retrogradarea si am fost luati in ris. Mai bine ne pregatim asa cum trebuie si, dupa un sezon in D, revenim cu forte proaspete. Una este cind incepi pe indelete si alta cind faci totul din pripa, cum s-a intimplat in acest sezon“, a afirmat presedintele gruparii de pe „Depou“, Marcel Iancu.

S-a renuntat la transferurile cu nume

Ca atare, unele transferuri anuntate pentru aceasta pauza competitionala au fost contramandate, iar altele au cazut. S-a renuntat la Goiceanu, nu mai vine nici Zaharia, iar o parte dintre cei care au evoluat in tur au plecat sau s-a renuntat la ei. In lot au ramas 24 de jucatori, pe linga cei vechi facindu-si loc si niste juniori, diriguitorii mai purtind discutii cu citiva fotbalisti care sa completeze si sa intareasca efectivul Stiintei CFR.

Cu toate acestea, programul de pregatire al echipei nu a fost afectat. „Ceferistii“ sustin zilnic cite un antrenament, pe terenul de la Depou, sub conducerea tehnicianului Jean Georgescu, lotul divizionarei C urmind sa efectueze si stagiul montan anuntat la reluarea antrenamentelor. „Este nevoie de o cit mai buna pregatire pentru a se atinge o forma sportiva maxima, asa ca nu s-a renuntat la cantonamentul montan. Jucatorii vor pleca luni la Calimanesti pentru un stagiu de doua saptamini. Chiar daca nu ne mai gindim la mentinerea in divizia C, asta nu inseamna ca nu vom incerca sa facem o figura buna in fiecare joc din retur“, a mai spus Marcel Iancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS