15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Intru si in poarta, daca este nevoie“

„Intru si in poarta, daca este nevoie“

Fundasul roman Flavius Stoican a fost prezentat oficial la Sahtior Donetk, grupare cu care a semnat, in octombrie 2003, un contract pe cinci ani, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean. Jucatorul, care va avea pe tricou numarul 14, a declarat ca Razvan Rat si Daniel Florea, colegi cu el la Sahtior, il ajuta sa se inteleaga in limba rusa cu stafful tehnic si sa se integreze in colectiv. „Am si un translator, insa dupa ce ne vom intoarce din turneul de pregatire din Spania, voi lua lectii de rusa“, a spus Stoican.

Fostul dinamovist a precizat ca ii plac antrenamentele de la Sahtior. „Aici se lucreaza din greu cu mingea, ceea ce nu se intimpla in fotbalul romanesc. Am jucat la viata mea si fundas central si fundas dreapta, dar daca se considera necesar, pot intra si in poarta“, a subliniat Stoican.

Directorul sportiv al gruparii din Donetk, Viktor Prokopenko, a afirmat ca Flavius Stoican si-a demonstrat deja calitatile la sedintele de pregatire.

„Stoican a fost monitorizat cu atentie de clubul nostru inainte de a-l transfera si sper sa nu ne fi inselat“, a spus oficialul ucrainean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS