16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeces invaluit in mister

Deces invaluit in mister

Autopsia efectuata internationalului maghiar al Benficai Lisabona, Miklos Feher, care a murit duminica pe teren intr-un meci de campionat, nu a stabilit cauza mortii, se arata intr-un comunicat al procurorului general al republicii.

„Rezultatul autopsiei nu ne permite sa tragem concluzii asupra cauzelor decesului, deoarece nu a fost detectata nici o leziune. Au fost prelevate probe de tesut pentru examene complementare, la nivelul anatomopatologic si toxicologic“, adauga comunicatul publicat dupa autopsia care a durat patru ore si jumatate. Totodata, Ministerul public din Portugalia a anuntat ca a deschis o ancheta asupra cauzelor mortii atacantului maghiar.

Corpul lui Miklos Feher a fost transferat de la Spitalul din Guimaraes la Lisabona, unde a fost depus intr-o capela instalata la stadionul „Da Luz“, pentru ca suporterii sa-i aduca un ultim omagiu, dupa care, astazi, va fi transportat in orasul sau natal Gyor din Ungaria, unde va fi inhumat. Conducerea clubului Benfica Lisabona a pus la dispozitie un avion special, pentru ca jucatorii sa asiste la funeraliile coechipierului lor in virsta de 24 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS