16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChimia - Electro 3-2

Chimia – Electro 3-2

Pe terenul de la Combinat s-a disputat ieri un meci amical intre liderul primei divizii judetene, Chimia, si divizionara C, Electro. Dupa 90 de minute de joc destul de atractiv, pe un gazon inghetat, dar acceptabil, s-a impus Chimia, cu scorul de 3-2, dupa ce la pauza avea un avantaj net de trei goluri. Reusitele „chimistilor“ au venit de la Cristea si Pitiche (2), pentru Electro punctind Sandu (2), in partea secunda.

Tehnicianul gruparii din Valea Rosie, Marian Bicu, a inceput jocul cu un „unsprezece“ format in exclusivitate din jucatorii trimisi de Universitatea, in repriza a doua folosind o alta formula de echipa, in care si-au gasit locul si alti jucatori sositi in probe.

Cele doua garnituri ale lui Electro au aratat astfel: Repriza I: Vulpescu – R. Petrica, Feleaga, Lazarovici, V. Stancu – Otvos, B. Nicolae, Suciu, Iordache – Bucur, Oprea; repriza a II-a: Giju – Lopatel, Cojocaru, Barbarasa, Chera – Tudoroiu, Firanescu, Mitrache, Craciun – Lusca, Sandu. Componentii echipei care nu au participat la acest joc s-au reunit dupa-amiaza la stadionul „Electroputere“, Bicu programind o noua sedinta fizica, in Parcul „Romanescu“.

De partea cealalta, antrenorul Chimiei, Ilie Tilea, i-a trimis in teren pe : Pretorian – Stanciu, Dina, Coman, Tanasie – Surcel, Trinculescu, Balutoiu, Paun (’15, Ilie) – Pitiche, Cristea. Dupa pauza au mai intrat: Balan – Anghelache, Manolache, Coanca, Rosu, Anghelina, Ivanel, Gogea, Vizitiu si Cojocaru.

„Chimistii“ pleaca la Sinaia

Gazdele amicalului de astazi se pregatesc serios pentru a-si pastra pozitia de lideri ai diviziei D. In afara antrenamentelor zilnice, Chimia are deja parafate mai multe jocuri de verificare. Simbata, de la ora 12.00, elevii lui Tilea vor intilni divizionara B Building Vinju Mare, iar miercuri echipa din C5, Prodchim Bals, ambele jocuri urmind sa se dispute pe „Combinat“. Pe 7 februarie, „chimistii“ vor juca la Severin „returul“ cu Building, doua zile mai tirziu echipa urmind sa plece la Sinaia, pentru un stagiu de pregatire centralizata de 12 zile. La intoarcere, gruparea de pe „Combinat“ va mai sustine doua amicale, ambele in compania Dunarii Calafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS