16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportApti pentru stagiul montan

Apti pentru stagiul montan

Componentii divizionarei C Armata Craiova se pregatesc intens sub conducerea lui Silviu Stanescu pentru returul de campionat. „Militarii“ au efectuat si ieri un antrenament, sedintele de pregatire crescind in intensitate o data cu apropierea stagiului montan, cind se spera ca jucatorii sa atinga maximum, din punct de vedere fizic.

O parte a lotului s-a aflat ieri la Policlinica Sportiva din Craiova, unde fotbalistii au trecut fara probleme de controalele medicale. Restul de jucatori va efectua vizita medicala pina la sfirsitul acestei saptamini, de luni echipa urmind sa urce la munte, in statiunea Bilta, pentru doua saptamini de pregatire centralizata.

Vor face deplasarea la Bilta si achizitiile echipei pentru acest retur, Gusatu, Oncica, Gulin, Luta si Stoica, diriguitorii formatiei militare mai sperind si la alte transferuri. S-a vorbit despre doi fosti juniori ai Universitatii, Lepadat si Romeo Petrica, dar sanse sa ajunga in Valea Fetii pare a avea doar primul, Petrica fiind directionat de clubul alb-albastru catre Electro. De fapt, jucatorul in cauza a si evoluat in amicalul de ieri al formatiei din Valea Rosie. Deocamdata insa, nu s-au purtat discutii concrete pentru nici unul dintre cei doi.

Un alt jucator care apartine Universitatii si care poate ajunge la Armata este Valentin Stancu. Fost component al echipei de tineret a alb-albastrilor, dar si al divizionarei B CSM Resita, Stancu a imbracat ieri tricoul lui Electro, dar el poate poposi in tabara „militarilor“, in cazul in care va primi ordin de incorporare. „Stancu este jucatorul Universitatii, iar noi nu am discutat momentan cu nimeni. Probabil, el va fi cedat la Electro, dar, daca va fi incorporat, atunci va juca pentru noi“, a spus presedintele „militarilor“, Vergica Barbuceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS