14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWolves a ratat calificarea in optimile Cupei Angliei

Wolves a ratat calificarea in optimile Cupei Angliei

Echipa din prima liga engleza, Wolverhampton, a inceput partida de pe teren propriu, din cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei Angliei, in care a intilnit formatia de divizie secunda West Ham United, cu Ionel Ganea titular. La primul sau joc in aceasta postura, atacantul roman si-a facut intr-un fel datoria, marcind un gol (’23), care, din pacate, nu a fost de folos echipei sale, Wolves pierzind cu 3-1, reusitele „ciocanarilor“ venind de la Deane (‘4), Harewood (’21) si Connolly (’32).

Desi a marcat, se pare ca „Ganezului“ ii va fi tot mai greu sa prinda primul unsprezece, la Wolverhampton Wanderers crescind concurenta pe postul de atacant, dupa ce la echipa a poposit inca un virf, Carl Cort, de la Newcastle United, pentru care „lupii“ au platit doua milioane de lire sterline. Cort, de 26 de ani, jucator pentru care Newcastle a achitat sapte milioane de lire sterline in iulie 2000, cind l-a transferat de la Wimbledon, a semnat un contract pe trei ani si jumatate cu Wanderers.

Wolverhampton, echipa care a promovat pe prima scena a fotbalului englez anul trecut, ocupa in prezent penultimul loc in Premiere League, nereusind sa inscrie decit 20 de goluri in 22 de partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS