20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sa ne ajute cu goluri!“

„Sa ne ajute cu goluri!“

Antrenorul formatiei Espanyol Barcelona, francezul Luis Fernandez, ramine optimist asupra viitorului echipei sale, in pofida esecului suferit acasa cu Betis Sevilla,1-2, in ultima etapa, si a penultimului loc ocupat in clasamentul Primerei Division. Mai mult, o data cu achizitionarea atacatului stelist Claudiu Raducanu, Fernandez spera ca golurile acestuia sa salveze echipa catalana de la retrogradare.

„Nu trebuie sa ne pierdem speranta. Vom continua sa muncim si vom incerca sa remontam situatia. Este pacat ca am pierdut meciul cu Betis, am fi avut o situatie mai buna in clasament“, a spus Luis Fernandez, care este convins ca echipa sa se va mentine in Primera Division.

Despre venirea atacantului roman Claudiu Raducanu la Espanyol, tehnicianul francez a afirmat ca acesta este un fotbalist care va ajuta echipa cu golurile sale. „Il cunosc bine, l-am urmarit in citeva meciuri si, in plus, romanii care au jucat la Espanyol au dat mereu rezultate bune. Sa ne ajute cu goluri ca sa invingem tragicul nostru destin“, a declarat Fernandez pentru cotidianul spaniol Marca. Espanyol Barcelona ocupa in prezent locul 19 in clasament, cu 14 puncte, cu unul mai mult decit Murcia, lanterna rosie, si la sase puncte de Zaragoza, echipa aflata pe locul 18.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS