16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPlecare cu peripeţii

Plecare cu peripeţii

• In această dimineaţă, oltenii au decolat spre Italia • Ieri, la urcarea in autocar, s-a constatat că echipamentul era incomplet • Papură işi uitase paşaportul acasă

După ce ieri au plecat spre Bucureşti, innoptind la hotelul Turist, astăzi-dimineaţă, la ora 9.10 delegaţia Universităţii va decola spre Italia. De la Roma, unde aterizează avionul, şi pină la Norcia, delegaţia craioveană va fi transportată cu un autocar pus la dispoziţie de gazde. Ieri, plecarea spre Capitală s-a făcut cu o intirziere de aproape o jumătate de oră. Vinovaţi pentru intirziere au fost o parte din angajaţii clubului care nu i-au pus la dispoziţie magazionerului tot echipamentul de joc solicitat.

Din bagaje lipsea echipamentul celor trei jucători plecaţi la lotul naţional de tineret (Murgan, I. Stancu şi Moţi), care vor ajunge la Norcia pe 4 februarie, după revenirea din turneul asiatic. In plus, căpitanul Universităţii, Corneliu Papură, şi-a uitat paşaportul acasă, dar problema a fost rezolvată imediat.

Dacă anul trecut, alb-albaştrii au primit diurna aferentă şederii in Italia abia la revenirea in ţară, ieri, aceştia au plecat mai bogaţi cu cite 300 de euro. Din autocar au lipsit Bolohan şi Napoli, aceştia aflindu-se deja in Capitală. Faţă de alte dăţi, Universitatea nu a mai luat nimic de acasă, avind totul asigurat in Italia.

Pe 7 februarie fiind ziua de naştere a lui Napoli, la Norcia vor fi prezenţi şi o parte dintre oficialii Universităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS