13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli asteapta doi italieni si un belgian

Napoli asteapta doi italieni si un belgian

Prezent duminica seara la B1TV, antrenorul Universitatii, Nicolo Napoli, a spus, la un moment dat, ca la Norcia va veni la echipa si un jucator italian. Ieri, Napoli ne-a acordat un interviu.

– Nicolo, la B1TV ai spus ca veti aduce un italian la Universitatea. Cine este si pe ce pozitie joaca?

– Deocamdata nu stiu nici eu numele lui. In patru zile voi afla mai multe amanunte. De fapt, printr-un impresar din Italia, vor veni la discutii doi jucatori, care au evoluat in serie B, dar si un atacant belgian, Frederic Pierre.

– Cind ai venit la Craiova, ai spus ca vei aduce un preparator fizic, Sergio Melis. Cind se va alatura echipei tehnice?

– Nici aici nu pot da un raspuns concret. Cert este ca Sergio are unele probleme la scoala de antrenori si nu mai vine. In perioada petrecuta la Norcia va veni altul. Sint mai multi doritori, voi vedea pe cine aleg.

– Ai pregatit echipa doua saptamini. Cum raspund jucatorii la comenzi?

– Este un grup foarte bun. Lucreaza foarte bine. Sint multumit de cei pe care ii am la dispozitie. Oricum, la acest turneu, voi vedea care dintre jucatori sint si la nivelul tactic dorit de mine. Va fi un fel de selectie pentru toti.

– In Italia, in afara de partidele din turneu, o sa mai fie si alti adversari?

– Bineinteles! Sintem in discutii cu mai multe echipe. Sint vreo trei-patru, dar totul va fi finalizat dupa primele patru zile de sedere la Norcia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS