21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtacantul echipei Benfica Lisabona, Miklos Feher, a murit pe teren

Atacantul echipei Benfica Lisabona, Miklos Feher, a murit pe teren

Seria tragediilor petrecute pe terenul de fotbal continua. Dupa cele intimplate in vara anului trecut cind, in urma unui stop cardiac, a incetat din viata internationalul camerunez Marc-Vivien Foe, in timpul semifinalei Cupei Confederatiei, Camerun-Columbia (meci disputat la Lyon), sportul rege a mai facut o victima.

Atacantul maghiar al echipei portugheze Benfica Lisabona, Miklos Feher, a decedat tot in urma unui stop cardiac, in timpul meciului de campionat disputat duminica, in deplasare, cu Vitoria Guimaraes.

Miklos Feher, de 24 ani, s-a prabusit fara suflare pe teren, dupa ce a primit un cartonas galben, spre finalul meciului. Incercarile de reanimare de la fata locului au ramas fara succes, iar Feher a fost transportat la Spitalul din Guimaraes, unde s-a incercat in zadar readucerea lui la viata, pina la ora 23.10, cind jucatorul a fost declarat mort.

Meciul din cadrul etapei a 19-a a campionatului portughez a fost intrerupt 15 minute, el incheindu-se in cele din urma cu victoria Benficai, printr-un gol marcat de Fernando Aguiar in minutul 90. Corpul fotbalistului urmeaza sa fie supus autopsiei pentru a se determina cauza mortii.

Internationalul maghiar Miklos Feher fusese transferat la Benfica Lisabona in 2002, el bifind si 18 selectii in nationala Ungariei.

Feher nu a avut niciodata probleme cardiace

Miklos Feher nu a avut niciodata probleme cardiace, a declarat ieri, la Budapesta, medicul sau maghiar. „Il cunosteam pe Miklos Feher de patru ani, mai intii de la echipa de tineret, apoi de la cea de seniori, insa el nu a avut niciodata probleme cardiace“, a precizat Dezso Lejko, fostul medic al echipei nationale de fotbal a Ungariei. „Mai mult decit atit, el nu lua nici macar medicamente pentru a-si trata vreo problema cardio-vasculara“, a adaugat el.

Fostul club al lui Feher, Ferencvaros Budapesta, a adresat condoleante familiei jucatorului, care este asteptata la Lisabona de ambasadorul Ungariei in Portugalia, Janos Bella.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS