16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

A revenit Scarlat

• In sfirsit, nu mai sint restante fata de jucatori • Au fost renegociate contractele

Lotul divizionarei B FC Craiova se afla la Baile Govora intr-un cantonament centralizat de pregatire pina pe 4 februarie. Dupa ce duminica oltenii au disputat primul amical, miine, FC Craiova are programat inca un meci de verificare, cu Oltchim Rimnicu Vilcea.

Lotul aflat la dispozitia celor trei tehnicieni – Ungureanu (director tehnic), Neagoe (principal), Bita (secund) – cuprinde 25 de jucatori, ultimul sosit la Govora fiind fostul jucator al Extensivului, Scarlat. El a semnat contract cu FC Craiova pina in iulie 2005. Si cu ceilalti jucatori noi – Mitrita (liber), Corneanu (Calafat), Frimu (Constanta) – s-a batut palma, doar in cazul lui Stefanescu (Electro) mai sint unele detalii de pus la punct.

Lista noutatilor nu s-a incheiat, urmeaza ca pina la reinceperea campionatului sa ajunga cel putin doi jucatori in lotul oltenilor, probabil de la Universitatea si de la alta echipa cunoscuta. Gaman este accidentat, urmind sa faca investigatii la Craiova, jucatorul fiind asteptat aseara sa ajunga in Banie.

Noul presedinte executiv al FC Craiova, Jean Nitulescu, a declarat ieri: „Nu mai exista restante la FC Craiova, jucatorilor achitindu-li-se drepturile financiare. Totodata, s-au renegociat contractele jucatorilor si toata lumea este multumita deoarece altele sint datele financiare ale problemelor de la FC Craiova, jucatorilor dublindu-li-se sau chiar triplindu-li-se valoarea contractelor. Renegocierea contractelor lui Totoroata si Ciuca trebuie vizata de impresarii celor doi. Dar nu sint probleme, cei doi acceptind termenii renegociati ai contractelor. In concluzie, totul este OK. Sint convins ca FC Craiova va porni cu dreptul, cum se spune“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS