17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei antrenamente pe zi

Trei antrenamente pe zi

FC Craiova s-a impus ieri cu 2-1 in fata divizionarei C FC Lapusata, in primul amical din cantonamentul de la Govora

Aflati de miercuri la Baile Govora, pentru un stagiu de doua saptamini, jucatorii divizionarei B FC Craiova au simtit deja, pe propria piele, duritatea unei astfel de perioade de pregatire. Intr-un decor din care nu lipseste zapada, componentii lotului au parte de un regim cazon de antrenamente, cu trei sedinte pe zi. Jucatorii incep programul la ora 7.15, cu o runda de alergari, urmatoarele antrenamente avind loc la 10.00 si 16.00. Singurele zile cind elevii lui Nae Ungureanu si Eugen Neagoe nu au trei sedinte sint cele cu amicale, cind mai au programata doar o refacere.

Primul test de verificare al formatiei din Parcul „Romanescu“ a avut loc ieri, craiovenii intilnind divizionara C FC Lapusata, pe terenul acesteia, de la Horezu. Pe un gazon acoperit in totalitate cu zapada, FC Craiova a reusit sa se impuna cu 2-1, prin golurile marcate in repriza secunda de Baia si Girla.

Directorul tehnic Nicolae Ungureanu a inceput partida cu urmatorul unsprezece: Bornescu – Corneanu, Vodita, Ciuca, Mitrita – Totoroata, Saceanu, Dina, Velcovici – Cristescu, Stefanescu. In partea a doua a meciului au intrat si restul de fotbalisti din lotul de 23 care a facut deplasarea: portarii Trusca si Negret si jucatorii Cioponea, Savulescu, Curteanu, D. Mihai, Cretu, Gaman, Gae, Frimu, Girla si Baia.

Urmatorul amical al FC Craiova se va disputa miercuri, cind echipa va intilni o alta divizionara C din zona, Oltchim Rimnicu Vilcea, simbata fiind programata o noua partida cu FC Lapusata. Craiovenii isi vor incheia stagiul de pregatire pe 4 februarie, in drum spre casa intentionind sa mai sustina un joc amical. In urmatoarele zile, in cantonamentul de la Govora mai sint asteptati sa soseasca doi-trei jucatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS