17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli a schimbat locul de pregatire

Napoli a schimbat locul de pregatire

Din cauza zapezii cazute in ultimele zile, dar si a inghetului, antrenorul italian al Universitatii, Nicolo Napoli, a mutat ieri-dimineata antrenamentul inceput pe terenul II al complexului „Ion Oblemenco“ pe pista stadionului. In timpul incalzirii cind s-a jucat „polo“ (joc cu mingea in care se foloseste mina), Mihaita Plesan a alunecat si a cazut pe teren, resimtindu-se destul de serios. In acel moment, Nicolo Napoli a decis ca antrenamentul sa fie desfasurat pe pista stadionului. Sedinta de pregatire a constat intr-un program fizic compus din trei serii de alergari a trei ture de teren, 200 de metri normal si 200 de metri „lansat“; exercitii la saltea si gardulete, urmate de sprint. La antrenament au participat 21 de jucatori.

Bolohan are unghiile inflamate

Daca Murgan, Moti si I. Stancu au plecat la lotul national de tineret, Mugur Bolohan nu s-a antrenat alaturi de colegi, ci la sala de forta. Ex-dinamovistul a acuzat dureri la unghiile piciorului drept. „Are o inflamatie la unghii“, a spus medicul formatiei craiovene, Claudiu Stamatescu. La finalul amicalului de simbata cu Electro, Bolohan a acuzat dureri dupa ce a fost calcat de un adversar pe picior, mai ales ca din cauza ghetelor si a terenurilor dure avea deja probleme la unghii. Ieri, acesta spunea ca spera sa fie totul bine pina la primul antrenament pe care alb-albastrii il vor sustine la Norcia.

Guso – iubit de copii

In timp ce jucatorii alergau pe pista, opt copii strigau de zor, din tribuna, numele portarului bosniac: „Guso, Guso!“, motiv pentru care antrenorul cu portarii, Silviu Lung, i-a spus lui Adnan: „Guso, le-ai dat bani astora sa-ti strige numele!“. Alte nume scandate au fost cele ale lui Daouda si Njock

Senzatie a facut fratele lui Andrei Ionescu, care la opt ani a fost apreciat de toata lumea, Napoli explicindu-le tuturor ca nu a mai vazut asa ceva!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS