13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ilie trebuie sa se apropie de Sergen“

„Ilie trebuie sa se apropie de Sergen“

Jucatorul echipei Besiktas, Daniel Pancu, a declarat ca atacantul craiovean Adrian Ilie va reveni la vechea sa forma daca va colabora cu mijlocasul Sergen Yalcin. „La Besiktas se afla in prezent doi fotbalisti care ar putea forma un cuplu extraordinar: Sergen si Ilie. Sint convins ca ei se vor obisnui foarte repede unul cu celalalt. Cu ajutorul lui Sergen, Ilie va reveni la vechea sa forma. Important este ca el sa se apropie de acest jucator“, a spus Pancu.

„Ilie este un fotbalist foarte bun“

Daniel Pancu a mentionat ca il ajuta pe Ilie sa se adapteze la Besiktas, pentru ca atacantul craiovean sa nu se simta marginalizat. „In cazul in care eu si Adrian Ilie vom fi titulari in returul campionatului, vom duce echipa Besiktas mult mai sus decit este. Ilie este un fotbalist foarte bun si el va da echipei mai multa putere. Toata lumea va vedea acest lucru“, a sustinut Pancu.

„Turcia este pentru mine a doua tara“

Fotbalistul roman considera ca antrenorul Mircea Lucescu este ca un tata pentru jucatorii de la Besiktas. „Noi facem tot ce putem pentru a obtine performante, in umbra lui. Turcia este pentru mine a doua tara. Orice fotbalist roman isi doreste sa joace aici“, a afirmat Pancu. Internationalul roman a adaugat ca este convins de faptul ca Besiktas va cistiga campionatul Turciei la o diferenta mare de puncte fata de urmatoarele clasate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS