13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea si antrenorul Napoli au fost aplaudati la scena deschisa

Universitatea si antrenorul Napoli au fost aplaudati la scena deschisa

Pandurii Tirgu Jiu 1

Universitatea 2

• Au marcat: A. Popescu ‘7 / C. Popescu autogol ’32, Plesan ’46

• Stadion Municipal, spectatori: aproximativ 6.000

Pandurii: T. Lung – Radoi, C. Popescu, Trofin – Popete, Nica, Arcanu, I. Stefan, Ursu – Vintilescu, A. Popescu. Antrenor: Emil Sandoi. Au mai jucat: Balaet – Mauta, Nicola, A. Negrila, Sandru, Zgabarus, Cristea, Fl. Cornea, Buca, Cojan, Lapadat, Gaman, Costisor, Cernea.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Rada, I. Stancu – Bundea, Plesan, Vigariu, Miclea – Njock, McBreen (’32 Borbely). Antrenor: Nicolo Napoli. Au mai jucat (repriza a doua): Banica – Biemme, Buglea, Badaluta, Moti, Bolohan, Plesan, Stoianof, I. Stancu (’51 A. Ionescu), C. Ungureanu, Borbely.

Stadionul Municipal din Tirgu Jiu s-a umplut pe jumatate, aproximativ 6.000 de spectatori asistind ieri la partida de verificare dintre formatia locala, Pandurii, si Universitatea, desfasurata pe parcursul a doua reprize de 35 de minute. Cei prezenti nu au regretat, chiar daca terenul greu (stratul de zapada fiind de aproximativ 10 cm) a ingreunat misiunea celor trimisi pe teren.

Inceputul jocului a apartinut echipei gazda, noul sistem impus alb-albastrilor de antrenorul italian creindu-le elevilor sai unele probleme de adaptare. In aceste conditii, gorjenii au fost la timona disputei, iar in minutul sapte au deschis scorul, in urma unei lovituri libere de la 18 metri, executate de Adrian Popescu in vinclul portii lui Guso. Un sfert de ora mai tirziu, acelasi jucator a sutat periculos din lovitura libera, Guso a scos de la radacina barei, I. Stefan a urmarit mingea si a fost faultat in careu de portarul oltenilor. Arbitrul nu a acordat insa penaltiul solicitat de gazde. Craiovenii au echilibrat jocul si, cu trei minute inainte de pauza (’32), au restabilit egalitatea, printr-un autogol al lui Cristi Popescu.

Repriza a doua, prin modificarile facute, a fost la discretia alb-albastrilor, care au inscris prin Plesan golul victoriei, dintr-o lovitura libera de la 18 metri. Fanii prezenti in tribuna au primit cu caldura formatia craioveana aplaudind la fiecare atingere de balon.

Dupa meci, Nicolo Napoli a spus: „In Italia nu se joaca pe asemenea terenuri. Asta e! Trebuie sa ma adaptez conditiilor de aici. Oricum, sint multumit de randamentul jucatorilor mei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS