14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro a trecut de vizita medicala

Electro a trecut de vizita medicala

Cu o medie de virsta de numai 20 de ani, divizionara C din Valea Rosie va avea un retur de campionat extrem de dificil

Componentii divizionarei C din Valea Rosie au efectuat ieri-dimineata, la Policlinica Sportiva din Craiova, vizita medicala, toti cei 24 de jucatori prezenti fiind declarati apti pentru efort. Cum situatia in care este formatia dupa scurgerea primei jumatati a campionatului nu este deloc roz, cu siguranta ca jucatorii va trebui sa consume multa energie pentru a mentine pe Electro in esalonul trei.

Deocamdata, acest lucru pare destul de greu de realizat daca ne gindim ca echipa nu s-a intarit cu nici un fotbalist experimentat, tehnicienii Marian Bicu si Ionel Luta parind ca se bazeaza tot pe lotul din tur. In plus, cei veniti la echipa si cei care mai sint asteptati sa soseasca sint jucatori tineri, unii care abia au terminat junioratul, altii inca juniori.

De altfel, la controlul medical de ieri, la prima vedere credeai ca la vizita s-a prezentat o echipa de juniori, nicidecum o divizionara C, „veteranii“ formatiei din Valea Rosie urmind sa implineasca anul acesta 22 de ani.

In probe la Electro se afla doar trei jucatori de la „Gica Popescu“, Radut, Roman si Barbarasa (prezenti ieri la Policlinica Sportiva), in cel mai scurt timp fiind asteptati sa vina si altii, printre care Cojocaru, Pistol, Giju, Nedelcu si Sandu, de la Universitatea, toti cei enumerati fiind nascuti in 1985.

Govora sau Lunca Jiului?

Din lotul lui Electro care s-a prezentat ieri la vizita medicala, trei jucatori nu au lipsit. Este vorba despre Minoiu, Vilsan si portarul Sosa, ei fiind programati la control pentru astazi. Divizionara C va efectua astazi si miine cite un antrenament, de dimineata, pe stadionul din Valea Rosie, simbata fiind programat amicalul cu Universitatea, de la ora 12.00, pe „Tineretului“. Cei care nu vor intra in vizorul tehnicienilor pentru acest joc vor face simbata dimineata, de la ora la 9.00, un antrenament, duminica fiind prevazute inca doua sedinte de pregatire, de la 9.00, pe stadion, si de la 11.30, in sala de forta.

De luni, in functie si de jucatorii pe care Electro ii va primi de la Universitatea, se va stabili si programul pina la sfirsitul lunii. Se vorbeste despre un stagiu la Govora, dar tehnicienilor echipei le-ar conveni si o pregatire centralizata in Banie. „De luni, echipa va intra in cantonament, la baza sportiva a DJS din Lunca Jiului, si parca ne-ar incinta mai mult sa raminem acolo. Am avea la dispozitie terenul, sala de forta, am putea perfecta si citeva amicale cu formatii din zona. Cum majoritatea echipelor vor pleca din Craiova, ne-am putea pregati linistiti“, a spus secundul lui Electro, Ionel Luta, cel care i-a insotit pe jucatori la vizita medicala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS