23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel merge mai departe, Hanescu pleaca acasa

Pavel merge mai departe, Hanescu pleaca acasa

Tenismenul roman Andrei Pavel s-a calificat in mansa secunda a primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, dupa ce l-a invins pe belarusul Max Mirnii, cap de serie numarul 24, in patru seturi: 6-7 (2), 6-3, 6-2, 7-6 (2).

Din pacate, celalalt jucator roman prezent pe tabloul principal al turneului de la Melbourne, Victor Hanescu, a parasit Australian Open, dupa ce a a fost invins, cu 6-4, 3-6, 7-6 (7-3), 6-1, de sud-africanul Wayne Ferreira, cap de serie numarul 31.

Pavel a avut probleme

doar in primul set

Mirnii a reusit sa-si impuna jocul in fata lui Pavel doar in primul set, pe care l-a cistigat la tie-break. Urmatoarele doua seturi au fost adjudecate destul de usor de Pavel, iar in setul patru cei doi jucatori au mers cap la cap pina la tie-break, pe care tenismenul roman l-a cistigat fara probleme.

In partida cu Mirnii, care a durat trei ore si sapte minute, Pavel a fost superior adversarului sau la aproape toate capitolele, tenismenul din Belarus avind opt duble greseli si 25 de greseli nefortate, in timp ce jucatorul roman nu a avut nici o dubla greseala si doar 11 greseli nefortate. Mirnii s-a impus doar la asi, reusind 16 fata de cei noua ai lui Pavel.

Americanul Weiner este urmatorul adversar

In turul al doilea, Andrei Pavel il va avea adversar pe americanul Glenn Weiner. In prima mansa a competitiei, Glenn Weiner l-a eliminat pe compatriotul sau Jeff Salzenstein in patru seturi, 7-6 (3), 4-6, 6-3, 3-6, 6-4. Daca va trece de Weiner, romanul va juca, in turul trei, cu invingatorul dintre cehul Jiri Novak si conationalul acestuia Jan Vacek.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS