12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru craioveni in finala

Patru craioveni in finala

La sfirsitul saptaminii trecute a avut loc, la Bucuresti, un Grand Prix de atletism rezervat juniorilor III, care a contat pentru calificarea la faza finala a competitiei, care se va disputa la mijlocul lunii februarie, la Bacau. Dintre tinerii atleti care au reprezentat Bania la acest concurs, patru au reusit sa acceada in finala, cu rezultate foarte bune.

De la clubul CSM Craiova au mers mai departe Banciu Diana, care s-a clasat pe primul loc la 2 km mars, si Rosu Alexandra, care a obtinut locul opt, la aceeasi proba. LPS „Petrache Triscu“ va avea in finala de la Bacau tot doi atleti, Bogdan Manea (locul trei la 3.000 m) si Oana Casmir (pozitia a sasea in proba de 800 m), toti cei patru craioveni avind sanse la medalii.

In alta ordine de idei, simbata, in Capitala, se va disputa un nou concurs, de data aceasta de juniori II, contind tot pentru calificarea in ultimul act al competitiei, care va avea loc in luna martie, la Bucuresti, atletismul juvenil din Banie fiind si aici bine reprezentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS