25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au efectuat vizita pentru Govora

Craiovenii au efectuat vizita pentru Govora

Lotul gruparii din Parcul „Romanescu“ va parasi astazi Bania cu destinatia Govora, pentru doua saptamini de pregatire centralizata

Pe culoarele Policlinicii Sportive din Craiova si-au facut aparitia, inca de la primele ore ale diminetii, jucatorii divizionarei B FC Craiova, programati pentru obisnuita vizita medicala de dinaintea cantonamentului montan. Exceptindu-i pe „veteranii“ Cristescu si Mitrita, care nu au trecut ieri pe la doctor, restul componentilor lotului craiovean au umblat din cabinet in cabinet pina au primit parafa de apti pentru efort. De la mai vechii Ciuca si Bornescu, care au incheiat printre primii vizita medicala, pina la ultimele nume noi aparute in tabara formatiei din Parcul „Romanescu“: Marian Stefanescu (UFC Electro), Catalin Frimu (Midia Navodari) si Emanuel Corneanu (Dunarea Calafat), cu totii au trecut cu bine de control.

„Schimbarile intervenite la club se simt. Conditii mai bune, sintem mai motivati la antrenamente, cu toate ca acestea sint mai dure decit cele cu care fusesem obisnuiti, iar asta spre binele nostru si al echipei. Nu cred ca se pune problema sa nu ne atingem obiectivul. Daca vom cistiga mereu acasa si mai «ciupim» citeva puncte si din deplasare, lucru care acum ne poate sta la indemina, vom ramine cu siguranta in B“, au afirmat citiva dintre componentii echipei FC Craiova.

Tresor, surprins de durata vizitei

Cel mai nedumerit de felul cum decurge vizita medicala in Romania a fost atacantul congolez Ewango Tresor. Acesta s-a aratat surprins de cit timp este alocat unui astfel de control medical, pe care l-a catalogat drept obositor. „Vad ca aici vizita medicala este lunga si obositoare. La noi aceasta dura mult mai putin“, a spus Tresor, care incerca fara folos sa sara peste cabinete, pentru a termina mai repede. Desi a parut cu citeva kilograme in plus, congolezul a tinut sa precizeze: „Nu am nici un pic de grasime, sint numai muschi!“.

Ultimele antrenamente in parc

Dupa ce au efectuat vizita medicala, jucatorii s-au grabit sa ajunga acasa, pentru ca dupa-amiaza aveau de sustinut un nou antrenament. Echipa s-a reunit la stadion, la ora 15.00, o jumatate de ora mai tirziu fotbalistii facind din nou cunostinta cu Parcul „Romanescu“. De fapt, cam asa au decurs toate sedintele de pregatire, componentii formatiei lucrind la capitolul fizic fie in parc, fie pe terenul de la Facai.

Astazi, in jurul orei 13.00, dupa inca un antrenament, lotul divizionarei B, care va numara 23 de jucatori, va pleca spre statiunea Baile Govora, unde, pina pe 4 februarie, isi va stabili cartierul general. Oltenii se vor caza la Hotelul Sindicatelor „Oltenia“ si vor urma un program riguros de pregatire.

Doi dintre juniorii care au facut parte din lotul largit al echipei, Cimpeanu si Lusca, vor fi imprumutati la echipe de divizia C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS