18.7 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNimic in afara de juniori

Nimic in afara de juniori

Cea de-a treia divizionara C craioveana, UFC Electro, si-a reluat de ieri pregatirea. La prima intilnire cu tehnicienii Marian Bicu si Ionel Luta au lipsit Stefanescu (plecat in probe la FC Craiova), Fl. Luta (transferat la Armata) si L. Tilihoi (aflat in SUA), dar au venit alti citiva jucatori, majoritatea tineri si fara experienta la acest nivel. Cojocaru, Pistol, Giju, Nedelcu si Sandu (de la Universitatea), toti vicecampioni de juniori in 2002, Cirneanu (Drobeta Turnu Severin), Radut (Scoala de Fotbal Gica Popescu), sint citeva nume care urmeaza sa poposeasca in tabara lui Electro. Alaturi de acestia, un singur fotbalist cu experienta, Sorin Ionescu, ultima data la Stiinta CFR.

La primul antrenament, Bicu si-a impartit lotul in doua, o parte efectuind alergari pe stadion, cealalta pregatindu-se in sala de forta.

Componentii formatiei din Valea Rosie vor efectua vizita medicala in doua transe, miine si poimiine, pregatirile urmind sa continue loco.

Fane Zofei, presedintele lui Electro, grupare aflata in colaborare cu Universitatea, si director sportiv la alb-albastri, a spus ca doreste sa-l aduca la divizionara C si pe tinarul jucator al Stiintei, Andrei Ionescu, daca diriguitorii clubului de pe Unirii 86 vor fi de acord.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS