18.7 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu dat jumatate din Radoi si l-au luat pe Dina intreg

Au dat jumatate din Radoi si l-au luat pe Dina intreg

Plecat sa antreneze la Galati, Sorin Cirtu a tinut cu tot dinadinsul sa-l ia in lotul Otelului si pe fundasul Extensivului, Sorin Radoi, international de juniori si tineret. Format la scoala lui Gica Popescu de la Hanul Doctorului, Radoi se rodase la divizionara C Dunarea Calafat, de acolo de unde Cirtu, pe vremea cind antrena Universitatea, a vrut sa-l ia la „pachet“ cu Ionut Stancu.

Cum conducatorii olteni au cam strimbat din nas atunci, crezind ca e prea mult sa ia doi necunoscuti din Divizia C (iata insa la ce nivel a ajuns Stancu!), Radoi a poposit la Extensiv. Prin acea mutare, jucatorul intrase in coproprietate, Gica Popescu si Extensiv, postura in care se afla si mijlocasul de acoperire Dina.

Acum, cind Cirtu l-a luat pe Sorin Radoi la Galati, Extensiv a pus o singura conditie: sa renunte la jumatatea sa in cazul fundasului, dar sa aiba drepturi depline in cazul lui Dina. Ceea ce s-a si intimplat, mijlocasul Dina aflindu-se acum in proprietatea exclusiva a nou-infiintatei FC Craiova. Oltenii considera ca au iesit in cistig, Sorin Radoi lipsind la multe partide din tur pe motive diverse (accidentari, convocari la loturi s.a.m.d.), in timp ce Dina a ajuns om de baza al echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS