14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportProgramul a multumit pe toata lumea

Programul a multumit pe toata lumea

Selectionerul roman al reprezentativei Armeniei, Mihai Stoichita, a afirmat ca, in timpul negocierilor de vineri, olandezii si cehii au incercat sa-si usureze misiunea prezentind programe similare.

Stoichita a adaugat ca nu poate sti daca a existat o intelegere prealabila intre cele doua tari.

La rindul sau, selectionerul Olandei, Dick Advocaat, a spus ca negocierile au fost dificile, deoarece fiecare tara dorea programul cel mai bun. „Romania nu a dorit sa joace in aceasta toamna cu Olanda si Cehia, de aceea am fost nevoiti sa tragem la sorti. Sintem fericiti ca am reusit sa ajungem la un compromis. A fost un final fericit“, a precizat Advocaat.

Antrenorul reprezentativei de fotbal a Cehiei, Karel Bruckner, a afirmat ca este multumit de faptul ca echipa sa a evitat sa joace la diferenta de trei zile cu Olanda si cu Romania. „Este bine ca jucam primul meci cu Olanda in deplasare si ca vom disputa partida retur pe teren propriu. De asemenea, este un lucru bun ca nu vom juca intr-o dubla cu Olanda si Romania“, a comentat Bruckner.

In sfirsit, selectionerul finlandez Antti Muurinen a considerat intilnirea de la Amsterdam drept utila, iar programul meciurilor „satisfacator“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS