22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGica Popescu nu a venit si bine a facut!

Gica Popescu nu a venit si bine a facut!

Aflat in Elvetia, „Baciul“ nu a onorat invitatia suporterilor, multi dintre acestia avind o atitudine ostila la adresa sa

Clubul „Pacha“ din centrul Craiovei a fost neincapator joi seara, la prima intilnire din acest an a suporterilor Universitatii. Aproape 500 de „inimi alb-albastre“ s-au inghesuit la petrecerea fanilor, la care au luat parte oficialii Universitatii, echipa tehnica, o parte dintre jucatori, dar si viceprimarul Aurica Solomon, Emil Sandoi si invitati din lumea show-biz-ului, ca Mugur Mihaescu si „circotasul“ Huidu.

Pe rind, cei prezenti la prezidiu au luat cuvintul, cu totii nadajduind speranta ca Universitatea sa ajunga iarasi in top. In plus, capitanul alb-albastrilor, Corneliu Papura, in loc de obisnuitul discurs a interpretat melodia „Cine nu tine cu Craiova“, iar Guso, care a fost infasurat in steagul Bosniei, a scandat „Cine sare? Alb-albastrii!“ si „Forza Stiinta“ .

„Oltenia, eterna Terra Nova“

Hitul serii a fost imnul Stiintei „Oltenia, eterna Terra Nova“. S-au strigat numele fotbalistilor prezenti, dintre jucatori Guso fiind preferatul publicului, iar dintre conducatori cel mai scandat nume a fost cel al lui Pavel Badea, care a luat cuvintul la cererea galeriei. „Badita“ este iubit de fani, fiind considerat un adevarat simbol al Craiovei si „vinovatul“ pentru clasarea alb-albastrilor pe locul patru la finalul turului.

Patronul craiovenilor, Dinel Staicu, si presedintele executiv al echipei, Adrian Mititelu, au fost primiti cu retinere de fani. Staicu a fost chestionat de unul dintre liderii galeriei in legatura cu achizitiile de marca promise la finalul turului, raspunsul acestuia fiind: „Vor veni fotbalisti in Italia. O sa vedeti. Universitatea se va intari cu doi jucatori de valoare.“

Show-ul a inceput cu imagini de la partida cu dusmanul de moarte al oltenilor, Dinamo, din ultima etapa a sezonului trecut, cind alb-albastrii au invins cu 3-1 (prima victorie dupa o „seceta“ de cinci ani), proiectate pe un ecran special. S-a strigat impotriva lui Netoiu si a lui Dinamo, dar si a celorlalte rivale din Bucuresti.

Chiar daca actuala echipa a fost formata de Sorin Cirtu, numele antrenorului care a adus ultimul event in Banie a fost omis. La fel s-a intimplat si cu Gica Popescu, care, pe de o parte, a facut chiar bine ca nu a venit. Gica Popescu era in Elvetia cu afaceri, dar, daca ar fi fost prezent, ar fi avut parte de o atitudine ostila din partea unora dintre suporteri.

Catre Napoli: „Vogliamo lo scudetto!“

Antrenorul italian al Universitatii, Nicolo Napoli, a fost surprins de multimea prezenta, fiind placut impresionat de atasamentul suporterilor fata de echipa. Chemat sa tina un scurt discurs, Napoli a spus in limba italiana ca se bucura cind vede atita iubire fata de Universitatea si le-a promis acestora ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a duce echipa in top. La cererea suporterilor, discursul italianului nu a fost tradus, la rindul lor, acestia raspunzindu-i tot in limba lui Dante: „Vogliamo lo scudetto!“. Nicolo Napoli a fost infasurat apoi intr-un fular al Stintei pe care, la final, l-a fluturat.

Huidu s-a dat la Gainusa

Prezent la intrunire, olteanul Serban Huidu, declarat suporter impatimit al alb-albastrilor, s-a dat la colegul sau Gainusa, atunci cind cei prezenti au scandat impotriva Stelei: „Daca va aude colegul Gainusa, vor incepe sa strige numele meu ca pe stadioane! Stiti voi, Huiduuu!“. Un moment penibil a fost scrisoarea citita de un suporter, fost lider de galerie, in care acesta il acuza pe Gica Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS