14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenamente italiene la Universitatea

Antrenamente italiene la Universitatea

Trei antrenamente s-au derulat pina acum sub comanda lui Nicolo Napoli, dintre care doua au fost fizice si deja italianul i-a impresionat pe jucatorii Universitatii. „A venit cu ceva nou pentru actuala readaptare la efort, locul alergarilor in tempou normal pe distante lungi fiind luat de antrenamente scurte, dar de intensitate“, a spus ieri la prinz Zeno Bundea, care abia astepta sa ajunga acasa sa se odihneasca pentru cel de-al doilea antrenament al zilei, desfasurat la sala de la ora 17.00. Antrenamentul de dimineata a durat o ora si a constat intr-o incalzire (s-a alergat usor timp de 15 minute), trei reprize de alergare a cite cinci minute cu schimbare de viteza din 30 in 30 de secunde, si cite 60 de abdomene, structurate tot in trei reprize. Pauzele dintre exercitii au fost de cite patru minute la alergare.

Mod de apelare: Mister sau Nicolo

Despre modul cum se inteleg jucatorii cu Napoli, Zeno a spus ca „nu sint probleme de comunicare pentru ca toti intelegem italiana, iar cind vrem sa intrebam ceva este translatorul linga noi“. Despre cum este ca om, Bundea sustine: „Cred ca este un om deosebit, deschis, caruia poti sa-i spui orice. Vad ca in pauzele de lucru putem sa glumim, nu zice nimic“. Despre modul cum este apelat de jucatori si daca le-a impus ceva, mijlocasul craiovenilor a spus: „Chiar eu l-am intrebat cum doreste sa-l apelam. Ne-a zis ca fie Mister, fie Nicolo, nu are pretentii. Nici de ce trebuie sa facem sau nu, nu a dorit sa ne vorbeasca. Faptul ca vine din iarba, agatind ghetele in cui de doar cinci ani, il face sa fie mai aproape de noi“.

Prinz la „Universitatea“

Dupa antrenamentul de dimineata, toti jucatorii, antrenorii si masorii au servit masa de prinz la Restaurantul „Universitatii“. Nu a fost o masa festiva in oras, ci masa normala dintre antrenamente, care se va servi in restaurantul clubului pina cind se vor termina lucrarile de amenajare de la cantonament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS