12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Adrian Ilie va face cit doi de Ilhan“

„Adrian Ilie va face cit doi de Ilhan“

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, a pierdut, cu 1-2, partida cu Feyenoord Rotterdam, care s-a disputat in cadrul turneului „WOW Cup“ de la Antalya. Beneficiind de o pasa a atacantului craiovean Adrian Ilie, Sergen a marcat, in minutul 79, unicul gol al echipei antrenate de Mircea Lucescu. Pentru Feyenoord au inscris Buffel (’59) si Lazovici (’90). La Besiktas, Adrian Ilie a intrat in joc in minutul 63, in locul lui Ilhan Mansiz. Daniel Pancu a jucat pina in minutul 67, cind a fost schimbat cu Sergen.

„Cobra“ incearca sa se adapteze

„Adrian Ilie va face cit doi de Ilhan“, a titrat cotidianul Star. „Ilie este un fotbalist in adevaratul sens al cuvintului. In timp, el va face cit doi de Ilhan. S-a vazut ca nu s-a antrenat si nu a jucat in ultimul timp. Romanul a primit insa o nota buna pentru evolutia sa din meciul cu Feyenoord. El a ratat doua ocazii de gol“, se mentioneaza in Star.

Cotidianul Fanatik l-a notat pe Ilie cu trei stele, in timp ce Pancu a primit o stea. „La primul contact cu mingea, dupa ce a intrat in joc, Ilie a sutat puternic spre poarta, dar balonul a fost oprit de fundasii de la Feyenoord. In minutul 79, Ilie i-a pasat lui Sergen, care a inscris cu capul. S-a vazut insa ca Adrian Ilie a avut probleme de adaptare, deoarece abia a venit la echipa“, a scris Fanatik.

Lucescu este multumit de prestatia lui Ilie

Antrenorul Mircea Lucescu a spus ca Adrian Ilie va mari calitatea jocului echipei. „I-am folosit in acest meci pe toti jucatorii pentru a vedea care este situatia lor“, a precizat Lucescu. Tehnicianul roman a spus ca Ilie are nevoie de timp pentru a ajunge la un nivel bun de performanta. „A avut o evolutie buna si ma bucur pentru el“, a spus antrenorul roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS