10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii vor juca meciuri amicale cu Scotia, Germania, Irlanda si Croatia

Tricolorii vor juca meciuri amicale cu Scotia, Germania, Irlanda si Croatia

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca selectionata tricolora va sustine, pina la inceputul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2006, partide amicale cu reprezentativele Scotiei, Germaniei, Irlandei si Croatiei. „Deoarece Croatia a oferit ca data pentru amical luna august, cel mai probabil pe 31 martie, vom intilni Scotia la Glasgow. Pentru 27 martie mai avem o oferta de la Irlanda, sa jucam acolo, am confirmat si acum asteptam raspunsul. Pe 18 august, vom intilni Croatia in deplasare. Turneul din Anglia a cazut, au luat Japonia, deoarece este interesanta economic, iar japonezii au spus ca abia au jucat cu noi si au cerut sa fie aleasa o alta formatie“, a spus Mircea Sandu.

Meciul Romania-Germania, de pe 28 aprilie, se va disputa pe stadionul Giulesti, de la ora 20.30. „Stadionul Giulesti este singurul care va fi refacut si modernizat in totalitate. Mai aveam ca oferte Sibiul si Timisoara, insa acestea nu intrunesc toate conditiile“, a comentat presedintele FRF.

Programul turneului din Cipru

In turneul din Cipru, care va avea loc in perioada 11-22 februarie, reprezentativa Romaniei va intilni selectionatele Georgiei (pe 18 februarie, la Larnaca, de la ora 15.00), Ciprului sau Belarusului (pe 19 februarie, la Nicosia, de la ora 15.00) si o echipa care va fi stabilita in urma rezultatelor turneului, pe 21 februarie.

La meciul cu Georgia vor participa si jucatorii care evolueaza in strainatate, iar celelalte doua partide, precum si perioada de pregatire din Cipru, in care vor mai fi disputate unul sau doua jocuri de verificare, vor fi abordate cu un lot de 18 jucatori din tara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS