13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSe antrenara alergind

Se antrenara alergind

Guso si Daouda au fost la Bucuresti pentru vizele de Italia

Noul antrenor al Universitatii, italianul Nicolo Napoli, a intrat de ieri „in piine“, alb-albastrii efectuind primul antrenament sub comanda sa. Sedinta de pregatire a avut loc pe pista stadionului „Ion Oblemenco“, Napoli programind un antrenament fizic de intensitate scazuta. Au fost prezenti 31 de jucatori, singurii absenti fiind portarul bosniac Adnan Guso si ivorianul Mariko Daouda, ambii fiind la Bucuresti pentru a-si lua vizele de Italia. Indicatiile italianului au fost interceptate si transmise fie de Papura, fie de translatorul angajat de club.

Dupa incalzire, care a cuprins citeva ture de teren si exercitii fizice, Napoli si-a grupat elevii doi cite doi pentru alergari pe distante scurte. Un cuplu haios a fost cel dintre Jeremie Njock si Erik Biemme, sesizat si de antrenorul cu portarii, Silviu Lung, care i-a catalogat scurt: „Pat si Patason“.

Astazi, jucatorii Universitatii au programate doua antrenamente, de dimineata, de la ora 10.00, tot pe pista stadionului, iar dupa-amiaza, de la ora 16.00, la sala de sport din cadrul complexului „Ion Oblemenco“. De fapt, toate antrenamentele de dupa-amiaza ale alb-albastrilor vor fi sustinute la sala, oficialii craioveni anuntind programul pentru ca sala sa nu fie ocupata.

Bengondo nu mai vine

Desi s-a spus ca Patrik Bengondo este asteptat sa soseasca la echipa, Mariko Daouda, fost coleg cu camerunezul in Elvetia, la Bellinzona, a spus zilele trecute: „Bengondo nu mai vine. Nici nu vrea sa mai auda de Craiova! Nu stiu ce va face, dar sigur nu mai apare“. Daouda a mai spus ca ultima data a vorbit cu Bengondo la inceputul anului, cind s-au intilnit nationalele olimpice ale Camerunului si Coastei de Fildes. Atunci, Mariko a stat in tribuna, iar Patrik a fost pe banca de rezerva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS