14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSauber si-a prezentat noul monopost C23

Sauber si-a prezentat noul monopost C23

Scuderia elvetiana Sauber si-a prezentat noul monopost C23 pentru sezonul 2004 la Formula 1, cu influente de design de la Ferrari si dotat cu un motor Ferrari de ultima generatie.

„Este mai mic, mai usor si, sper si mai rapid. Tinta noastra in 2004 este imbunatatirea performantei. Totul va depinde de cit de repede vom reusi sa transpunem rezultatele din tunelul de vint pe pistele de circuit“, a spus patronul echipei Peter Sauber, cu prilejul lansarii noului monopost la Salzburg.

Sauber a precizat ca echipele private rezista tot mai greu intr-o competitie in care sapte echipe beneficiaza de suportul marilor constructori de automobile. Scuderia elvetiana s-a clasat anul trecut pe locul sase, inaintea unor echipe cu bugete net superioare, precum Toyota si Jaguar. Pilotii echipei in acest an vor fi italianul Giancarlo Fisichella si brazilianul Felipe Massa.

Monopostul C23, dotat cu o cutie cu sapte viteze utlizata de Ferrari in 2003, si-a facut ieri debutul in teste, pe circuitul din Valencia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS