14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu a fost criticat de antrenorii din Turcia

Lucescu a fost criticat de antrenorii din Turcia

Tehnicianul echipei Besiktas Istanbul, Mircea Lucescu, a fost criticat pentru ca nu a participat marti la consfatuirea antrenorilor din campionatul Turciei, organizata la Antalya de Federatia Turca de Fotbal (TFF), informeaza cotidianul Milliyet. Potrivit jurnalului turc, atit Lucescu, cit si antrenorul echipei Samsunspor, Erdogan Arica, au lipsit nemotivat. La consfatuire nu a participat nici tehnicianul echipei Adanaspor, Yilmaz Vural, a carui absenta a fost insa motivata.

„Daca noi am venit aici pentru fotbalul din Turcia, unde sint cei care nu au venit? Ei nu au nici o scuza. Cum indraznesc sa faca asta? Este o greseala foarte mare“, a spus tehnicianul echipei Fenerbahce, Christoph Daum, in timp ce selectionerul Senol Gunes a spus ca nu se astepta ca Lucescu si Arica sa lipseasca.

Fatih Terim, antrenorul eternei rivale a lui Besiktas, Galatasaray, a insinuat ca Lucescu si Arica au dat dovada de lipsa de respect fata de ceilalti tehnicieni. „Intre antrenori ar trebui sa existe respect reciproc“, a spus Terim.

Potrivit cotidianului Hurriyet, alti tehnicieni prezenti la consfatuire au afirmat ca Lucescu a demonstrat, prin faptul ca a lipsit, ca nu le da nici o importanta si ca nu ii respecta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS