10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIriza nu mai vine, a ramas doar Goiceanu

Iriza nu mai vine, a ramas doar Goiceanu

Divizionara C Stiinta CFR are ca obiectiv in acest retur mentinerea in esalonul trei, o misiune care pare imposibila la prima vedere, tinind cont de situatia din clasament a echipei (ultimul loc cu sase puncte si -15 la „adevar“) si de faptul ca din serie vor retrograda ultimele cinci formatii. Cu toate acestea, conducatorii gruparii de pe „Depou“ sint optimisti, sperind ca minunea va putea fi infaptuita.

„Am stabilit ca obiectiv salvarea de la retrogradare si am speranta ca acest lucru se poate realiza. Fata de inceputul turului, cind am avut doar zece zile la dispozitie, acum avem mai bine de doua luni sa ne organizam. Am facut niste achizitii, mai sintem in tratative cu alti jucatori, unii cu experienta, altii de perspectiva, dar vom dezvalui numele lor abia atunci cind intelegerile vor fi parafate. Am reusit sa-i aducem de la Caracal pe Goiceanu, care si-a dat acordul sa evolueze la CFR, desi mai avea si alte oferte, dar si pe Dumitrescu, tot de la Progresul, pe Budescu, de la Dragasani, portarul Staicu, de la Bechet, si citiva juniori. In ceea ce-l priveste pe Iriza, acesta nu s-a prezentat luni la reunirea lotului, asa ca am renuntat la ideea de a-l mai transfera. Se pare ca el era inca in dubii, avind si alte oferte. In continuare, asteptam sa primim un raspuns de la Aristica Cioaba. Oricum, in retur, echipa va avea o alta fata si se va putea lupta pentru atingerea obiectivului“, a afirmat presedintele Stiintei CFR, Marcel Iancu.

Formatia pregatita de Jean Georgescu s-a reunit la inceputul acestei saptamini si pina la sfirsitul lunii se va pregati pe baza proprie, zilnic, de la ora 14.00, „ceferistii“ avind programat cite un antrenament cu caracter preponderent fizic. Ca diriguitorii CFR-ului au ginduri serioase in retur o demonstreaza si stagiul de pregatire centralizata perfectat pentru perioada 1-15 februarie, la Calimanesti, insa pina atunci tehnicienii gruparii de pe „Depou“ trebuie sa-i aduca la o forma optima pe cei 24 de jucatori pe care ii au la dispozitie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS