12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIlie a fost invins de Pancu

Ilie a fost invins de Pancu

Atacantul craiovean al gruparii Besiktas, Adrian Ilie, a facut parte dintr-o echipa care a fost invinsa, in timpul desfasurarii antrenamentului de marti, cu scorul de 3-0, de formatia la care a jucat Daniel Pancu. „Ilie a tacut!“, a titrat jurnalul turc Fanatik, facind referire la faptul ca atacantul roman marcase cite patru goluri in primele sale doua meciuri de pregatire la Besiktas.

Adrian Ilie a facut parte din echipa B, jucind alaturi de Ramazan, Ronaldo Guiaro, Gokhan, O. Serdar, Okan, Sinan, Yasin si T. Serdar. La echipa A, din care a facut parte Daniel Pancu, autorul unuia dintre goluri, au evoluat Cordoba, Tayfur, Emre, Ahmet, Ibrahim, Ilhan Mansiz, Giunti si Zago. Celelalte doua goluri au fost marcate de Ilhan Mansiz.

Pe de alta parte, Besiktas a anuntat marti transferul lui Adrian Ilie la bursa de valori din Istanbul. In comunicatul clubului turc se mentioneaza ca salariul lui Ilie pina la finalul acestui sezon va fi de 135.000 de euro, fotbalistul roman urmind sa mai incaseze cite 3.750 de euro pentru fiecare meci in care va evolua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS