15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalsul, mai tare decit Craiova?!

Balsul, mai tare decit Craiova?!

Federatia Romana de Tenis a programat in acest an citeva turnee internationale de categoriile I si II in Romania, competitii (m, f) dotate cu premii de 10.000 USD, din care doua au fost repartizate Craiovei: seniori – 3 mai, senioare – 24 mai.

Aceste turnee sint din circuitul profesionist, jucatorii acumulind puncte pentru clasamentul international. Si in 2003 au fost repartizate aceste turnee Craiovei, dar oficialitatile locale n-au reusit anul trecut sa gaseasca solutii pentru acordarea premiilor deoarece FRT asigura doar organizarea turneelor.

Care-i situatia pentru 2004? Alexe Bardan, vicepresedinte al FRT, a declarat pentru GdS: „Inca de anul trecut, FRT a facut demersurile necesare pentru ca, in 2004, Craiova sa organizeze – in premiera – doua turnee internationale (m, f) dotate cu 10.000 USD fiecare. Am depus actele necesare la Craiova, am discutat cu prefectul Calin si cu primarul Bulucea, dar pina in prezent n-am primit nici un raspuns. Trebuie sa va spun ca Balsul, care nu se compara cu Bania, a acceptat imediat propunerile federatiei si a si semnat contractele pentru doua concursuri internationale de tenis de cimp! Acestea se vor desfasura in 17 mai (m), respectiv 31 mai (f). Sper ca si Bania sa reuseasca tot ceea ce a reusit Balsul. Daca FRT nu primeste raspuns pina la sfirsitul acestei luni, vom fi obligati sa cautam alt oras. Ar fi pacat, Craiova merita sa organizeze turnee internationale“.

Cele doua competitii ar urma sa se desfasoare pe arenele de la TC Olimp Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS